Популярна співачка і бізнесвумен Віра Брежнєва, яка починала свою кар'єру з участі в групі "ВІА Гра", часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. Цього разу зіркова красуня опублікувала в мережі незвичайне фото, а в підписі до нього привітала всіх з Днем знань. Як видно, Віра відображена в цікавій локації серед білих стільців, і на одному з них розкинулася, широко розсунувши ноги. Перед камерою вона з'явилася в чорних брюках цікавого фасону і темно-зеленому піджаку з чорним поясом.

Читайте Знай в Google News!

У підписі до фотографії Брежнєва написала: "У мене сьогодні дуже незвичайні відчуття. Тому що діти починають навчання не сьогодні, а у мене навпаки – перший вихідний за 11 днів. І відчуття повного релаксу. Проте вітаю всіх з Днем знань! Всіх, хто сьогодні починає вчитися і всіх, хто вчиться постійно) батькам бажаю терпіння на весь навчальний рік, хоча мені здається, що після нашої карантинної онлайн-весни школа в офлайні – довгоочікувана подія. А я поки сьогодні буду насолоджуватися спогадами про вчорашній день... І додам їх у свої сторіс. Одне з них – це фото з #ufw від @streetstylevgenio". Фоловери співачки в захваті від нового фото, її завалюють компліментами в коментарях до публікації.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, Брежнєва з донькою обмінялися тілами. Фанати помітили, що мама і дочка більше схожі на сестер.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Брежнєва у латексі змусить тремтіти будь-кого.

Також портал "Знай.ua" писав, що Брежнєва в прозорому вбранні показала, що вона не жінка.