Телеведуча і мати трьох дітей Юлія Барановська мала необережність публічно засудити спідню білизну репера Моргенштерна.

Ділара, дівчина скандального виконавця Алішера Валєєва, відомого, як Моргенштерн, в різкій формі відповіла телеведучій Юлії Баранівській на зауваження про білизну свого хлопця.

Барановська мала необережність публічно заявити, що бачила труси Моргенштерна на дні народження Єгора Крида, і ті її не вразили.

"Єгор Крід мені дуже подобається, такий добрий, позитивний. Пам'ятаю, він співав на святі, і на сцену вибіг Моргенштерн - почав підспівувати, танцювати, і з нього впали джинси. І знаєте, що я побачила? Такі запрані білі труси в кошлатинах. І я засмутилася. Тобто людина вся в "Ролексах", діамантах, а труси у нього запрані", - розповіла в одному з шоу Барановська.

Алішер не прокоментував нападки Юлії на свою адресу, а ось Ділара обурилася. Дівчина не перший рік зустрічається з Алішером і така пильна увага до інтимних деталей хлопця їй не сподобалося.

Моргенштерн зі своєю дівчиною Діларою, фото: Instagram
Моргенштерн зі своєю дівчиною Діларою, фото: Instagram

Ділара була досить різкою у своїх висловлюваннях.

"Якого розміру, на її думку, були катишки, якщо вони були такими помітними зі сцени? Вам всього 45, а зір так підводить (насправді Барановській 35, - ред.). Навіть прикольно, що зірки, які йдуть, намагаються хайпанути на трусиках мого мужика", - вибухнула гнівною тирадою Ділара.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Барановська бурхливо відреагувала на чутки про вагітність від Галкіна

Як повідомляв портал Знай.ua, Юлія Барановська випустила автобіографію, в якій розповіла про життя з тираном

Також Знай.ua писав, Юлію Барановську засікли за поцілунками з солістом "Iванушки International"