Ось уже рік як стан здоров'я "прекрасної Няні" Анастасії Заворотнюк викликає серйозні переживання у її фанатів — актриса бореться з раком мозку. І якщо дочка Анастасії, Анна, іноді ділиться в соцмережах і з журналістами, як себе почуває мама і дає якісь коментарі, то син, 20-річний Майкл, мовчить.

Майкл виріс особистістю творчою, далеко не публічною. Він ніколи не був активним юзером соцмереж. Тому, коли Майкл все-таки виклав нові фото в Instagram, це викликало справжній фурор серед прихильниць. Хлопець став справжнім красенем, в коментарях пишуть, що він легко зробить кар'єру в шоу-бізнесі завдяки своїй яскравій і непересічній зовнішності.

До того ж, важко сперечатися з тим, що Майкл стає все більше схожий на зоряну маму - він успадкував від неї всі кращі риси.

"Це повний краш, звичайно. Ти такий неймовірний"; "мрію про такого ж красивого і чарівного хлопця"; " зовсім скоро будеш грати на сцені і збирати величезні зали. Мама тобою буде пишатися", - ділилися думками підписники молодої людини.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, гімн у виконанні Dzidzio затьмарив виступ Зеленського з нагоди Дня Незалежності України, які пройшли 24 серпня на Софіївській площі в Києві

Як повідомляв портал " Знай.ua, Сніжана Єгорова після скандалу пішла в поліцію: "мені і моїм дітям погрожували"

Також " Знай.ua " писав, що остання любов онкохворої Заворотнюк з красенем-спортсменом стала особливо пристрасною: "немов електричний розряд"