Син української співачки Софії Ротару музичний продюсер Руслан Євдокименко оригінально привітав українців з початком навчального року 1 вересня.

Руслан оприлюднив в Instagram архівне фото, яким повеселив своїх шанувальників.

На чорно-білому кадрі 7-річний син Софії Ротару позує на камеру з висолопленим язиком. Такою смішною світлиною Руслан вирішив продемонструвати радість від того, що його шкільна наука давно закінчилась на заздрість нинішнім учням.

"До школи не піду!", - прокоментував фото Руслан Євдокименко.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Варто зауважити, що День знань багато знаменитостей відзначили публікаціями своїх архівних фото чи нинішніми знімками своїх дітей-школярів.

Так, шанувальники Тіни Кароль показали архівний колаж юної співачки у шкільній формі та її 11-річного сина Веніаміна. Філіп Кіркоров опублікував фото, як його діти йдуть до школи 1 вересня, а Алла Пугачова та Максим Галкін віддали дітей в приватну школу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, шкільні архіви Тіни Кароль "злили" в мережу

Як повідомляв портал Знай.ua, Кіркоров випроводив дітей 1 вересня до школи і зітхнув з полегшенням

Також Знай.ua писав, акторка Римма Зюбіна 1 вересня зізналася, як боролася за місце під сонцем у школі