У понеділок, 1 вересня, школярі та студенти повернулися до навчання після літніх канікул. Проводили своїх дітей до навчальних закладів і знаменитості. За традицією зірки ділилися в соціальних мережах знімками зі шкільних лінійок і розповідали, як готувалися до 1 вересня.

Цього року чимало зіркових дітей відправилися в школу вперше - ряди першокласників поповнили й діти Алли Пугачової та Максима Галкіна Ліза і Гаррі, про що телеведучий розповів в Instagram, опублікувавши святкове відео.

Пугачова і Галкін віддали дітей в приватну школу. Тепер у розпорядженні Лізи і Гаррі - шкільний автобус з охороною, який забирає і розвозить дітей по резиденцій в Підмосков'ї, басейн, тенісний корт, міжнародні програми навчання і таке інше. Вартість навчання в Першій московській гімназії - саме там вчаться Галкіни - 160 тисяч рублів на місяць.

А от донька-першокласниця Гаріка Харламова і Христини Асмус тепер учениця елітної підмосковної школи"Президент". Анастасія Харламова буде поглиблено вивчати англійську в англомовному середовищі. Ціна такого закладу - 180 тисяч рублів на місяць.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Гарік Харламов повів доньку в школу без Христини Асмус

Як повідомляв портал Знай.ua, Пугачова відвела Лізу та Гаррі в перший клас

Також Знай.ua писав, Кіркоров випроводив дітей 1 вересня до школи і зітхнув з полегшенням