Українська акторка Радміла Щоголєва, якій найбільшу популярність принесла роль мовчазної Гєлі - помічниці Вєрки Сердючки у "СВ Шоу", розповіла, куди зникла з екранів.

Тривалий час про Щоголєву не було чутно, ходили чутки, що вона дуже негарно розійшлася з Андрієм Данилком, просто втікнувши з театру посеред гастролей. Та нарешті Радміла Щоголєва розставила крапки над "і". Акторка розповіла, як потрапила до Данилка, чому мусила піти від нього і чим наразі займається. Про все це Щоголєва повідала у програмі "Життя відомих людей".

За словами Радміли, вона прийшла на проби до Андрія Данилка, який тоді саме запускав "СВ Шоу". Дівчина, для якої це був просто черговий кастинг, навіть не готувалася до нього. Ані про Андрія Данилка, ані про Вєрку Сердючку, Радміла до того навіть не чула.

І яке ж було її здивування, коли їй зателефонували й повідомили, що Сердючка з-поміж тисячі дівчат обрала саме Радмілу і тепер вони одна команда.

Уперше ставши в кадр із Данилком, Радміла зрозуміла - вони спрацюються. Завданням Гєлі першочергово було ефектно мовчки виносити реквізит. Але саме Радміла перетворила її на повноцінну зірку "СВ Шоу", додаючи власних фішок.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Німа Гєля й балакуча Вєрка підкорили серця не лише глядачів, а й зірок, які буквально в чергу ставали, аби потрапити до їхнього вагона. Та з роками Радміла дедалі чіткіше усвідомлювала - хоче професійного зростання.

Урешті, разом із Данилком вони вирішують, що поступово Гєля зникатиме з "СВ Шоу". Але сама Радміла продовжить виступати в його театрі.

Гастрольний графік театру Данилка тоді був просто шаленим. Команда відпрацьовувала по 25 концертів у місяць. Часу не було ні на хворобу, ані на одужання. Це зіграло з жінкою злий жарт.

"У мене болів живіт, я зробила операцію, пішла запитала у хірурга, чи зможу за тиждень танцювати? Він каже: "Так, знеболювальні поп'єш". І він мене прооперував", - поділилася Щоголєва

Але після операції актрисі ліпше не ставало. Боячись підвести команду, вона жменями ковтала знеболювальні, вдягала усмішку й відпрацьовувала концерт за концертом. Та згодом організм остаточно дав збій.

Директор театру відправив акторку останнім рейсом до Києва і посеред ночі їй не вдалося поговорити із самим Данилком. Тоді ЗМІ використали цей факт проти Радміли, мовляв, вона зрадила Андрія, просто втікши з театру.

Та навіть зараз артистка запевняє - нікого не зраджувала. Збіги обставин не давали їм одразу поговорити й прояснити ситуацію. Хоча, як зізнається Радміла, дуже хотілося.

"Мені хотілося сказати йому "вибач", - ділиться Радміла

Сказати "вибач" і справді було ніколи. Адже повернувшись із гастролей, Радміла взялася за лікування. Утомившись безрезультатно бігати від одного лікаря до іншого, Радміла взялася за себе

Її остаточним поверненням на той "правильний життєвий шлях" стала зустріч із коханим чоловіком Андрієм. Артистка народила двох дітей і наразі поєднує родину та знімання у фільмах.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Сердючка з мамою показали свого Ріднулю і заінтригували поповненням

Як повідомляв портал Знай.ua, Вєрка Сердючка побешкетувала у фонтані на Хрещатику

Також Знай.ua писав, як склалася доля Гелі з популярного "СВ-Шоу"