Варто розповісти нашим читачам про те, що в українській столиці стартував тиждень моди (UFW 2020), який цього сезону проходить в концепції — без сезонів. Так, в умовах карантину організатори внесли невеликі зміни в ході показів: від обмеження кількості людей до створення зони з екраном під відкритим небом.

Читайте Знай в Google News!

Цікаво те, що на UFW прийшла і відома українська телеведуча Олена Філонова, де пройшлася по подіуму у вельми відветорму вбранні бренду LALLIER. Про це стало відомо завдяки новій публікації "Ревізора" в мережі Instagram.

Публікація Олени Філонової, скріншот: Instagram
Публікація Олени Філонової, скріншот: Instagram

"UFW 2020. На показі нової колекції бренду LALLIER. Спасибі велике за фото Orest.", - підписала публікацію Олена Філонова.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Варто також нагадати нашим читачам, що відома українська телеведуча, блогер, ревізор краси Олена Філонова часто радує публіку яскравими публікаціями в Instagram. Дівчина любитель поїсти і оголиться на камеру, що неодмінно показує в своєму мікроблозі. Цього разу Олена показала незвичайне відео, на якому влаштувала справжнє дефіле перед дзеркалом.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, лисий з "Кварталу 95" знайшов заміну хворій на коронавірус Кравець.

Як повідомляв Знай.uа, Олена Філонова з "Ревізора" на шикарній яхті вивалила свої принади напоказ: "Потрібно себе балувати...".

Знай.uа писав, Тодоренко в компанії двох чоловіків згадала, що вона українка і привітала батьківщину: "Вже 3 роки".