Скандальний актор Олексій Панін дебютував в ролі режисера і випустив власний фільм під назвою "Я повернувся".

Сюжет розгортається навколо злодія в бігах, який поцупив гаманець і зник у тихому селищі. Там він випадково зустрічає маленьку дівчинку, яка займеться його вихованням. В основу фільму лягло оповідання Аркадія Аверченка"невинні створіння". Сама картина являє собою альманах з трьох кіноновел.

Актор, а тепер і режисер за сумісництвом, виклав в Instagram відео, де обурюється негативними коментарями на адресу свого дебюту. Один з коментарів незадоволених фанатів зачепив чутливу акторську натуру особливо сильно. Паніна, а також його колег по фільму, назвали "старими павіанами". У число "павіанів" потрапили сам Панін, Микита Джигурда, Володимир Епіфанцев, Сергій Фролов і навіть відносно молодий Олександр Головін — словом, всі, хто взяв участь у зйомках. На відео Панін каже, що шокований такою оцінкою своєї роботи і звинувачує критиків у поганому смаку.

Бурхлива реакція Паніна не дивна: все-таки, незважаючи на всі скандали навколо своєї персони, він людина творча. А художника образити може кожен...

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, українець влаштував дівчині романтику посеред вулиці, пішоходи в шоці: "від дятел! А на море грошей не вистачило?!".

Як повідомляв Знай.uа, скандальний Панін зізнався у своїх інтимних пригодах на заправці: "мені було 14".

Знай.uа писав, Паніна звинуватили в розлученні Асмус і Харламова: "не буди лихо, поки воно тихо".