Російська прима-балерина Анастасія Волочкова-фігура, відома на всьому пострадянському просторі. Вона чудово володіє технікою танцю, складно не замилуватися її грацією і пластичними рухами. Але не тільки танець приніс їй популярність — вона також знаменита своїми шпагатами з приводу і без, там де це доречно, і там, де не дуже. Ще Анастасія періодично стає фігуранткою дуже гучних скандалів-епатувати публіку вона любить і вміє.

А ще Анастасія любить викладати в мережу фото зі своїми коханцями "по шматках". Не лякайтеся, це всього лише фігура мови. Справа в тому, що Волочкова ретельно приховує своє особисте життя від ЗМІ і публіки відповідно. Але періодично дражнить фанатів фотографіями, де видно якийсь фрагмент її коханої людини-то рука на кермі, то нога під столом, то вухо в лівому верхньому кутку кадру....Більш пікантних частин тіла в кадрі фанати поки не дочекалися, але це, судячи з усього, лише питання часу.

Нова фотографія Волочкової з "запчастиною" від обранця зроблена в Туреччині. Прима-балерина поїхала "порушувати карантин" на турецький курорт Бельдібі і зупинилася у фешенебельному готелі Rixos Sungate. Відпочиваючи на морському узбережжі, балерина сфотографувала дві руки-свою і обранця, які тримають коктейлі з чимось освіжаючим і явно алкогольним.

Краса у всьому, гармонія і любов прикрашають життя.🙏 ❤ ️ 😊 🌺 І ми самі можемо бути окрасою світу добром, світлом душі, щирістю і єством😊" — підписала фото балерина. Радіє життю людина. А ми сиди і гадай, хто ж став супутником самої Прими.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадавши, змарніла Волочкова жахнула фігурою у вузькій сукні.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Волочкова налякала небеса спробою дотягнутися до них шпагатом.