П'ята дружина Євгена Петросяна Тетяна Брухунова, яка є також помічником гумориста і його директором, активно веде свою сторінку в соціальній мережі Instagram, де часто ділиться з підписниками кадрами свого життя.

У Тетяни Брухунової своєрідний стиль і почуття смаку. Вона любить одягатися у брендові речі, які, на жаль, часто критикують і називають "бабусиними".

Колишній стиліст Алли Пугачової Джордж Ровалс в жорстко розкритикував зовнішній вигляд 31-річної дружини Євгена Петросяна.

"Я з такими мавпами не дружу. Після Джулії Робертс працювати з такими, як Брухунова, не можу. Вона ж лялька! Ходяче опудало! Дружини не бувають такими! Що зачепило в ній Петросяна? Старий зачепив малолітку - ось і все!" - впевнено заявив він в одному з інтерв'ю російським ЗМІ.

Серед його клієнтів, крім Робертс і Пугачової, значаться і поп-король російської естради Філіп Кіркоров. Ба, навіть сама Софі Лорен із задоволенням користувалися його послугами.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Але до Брухунової Джордж був непомірно суворий. Він навіть відмовився допомогти селебріті перетворитися.

"У неї грошей на мене не вистачить. Взагалі, весь шоу-бізнес треба міняти. Тільки Алла Пугачова і Людмила Гурченко - недоторканні. Ось вони могли дозволити собі все. А інші - ні", - підкреслює Джордж.

У мережі вважають, що стиліст занадто жорстокий до Брухунової, яка і так постійно стає мішенню хейтерів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, молода дружина уникає старого Петросяна

Як повідомляв портал Знай.ua, дружина Петросяна Брухунова вперше показала, як розважається з 74-річним чоловіком

Також Знай.ua писав, дружина Петросяна Брухунова видала рецепт ніжних профітролі