Літо закінчується. Але це зовсім не привід сумувати, адже з "канікул" і відпусток повернулися багато зірок, а разом з ними і наші улюблені телепередачі. Радісну новину повідомила Студія" Квартал 95 " у своєму офіційному акаунті. Зовсім скоро стартує прем'єра "Ліги Сміху", яку чекали з нетерпінням шанувальники іскрометного гумору"кварталівців".

"Коли бачишся п'ятницю, а з нею й прем'єру "Ліги Сміху" о 20:45 на 1+1.

Не пропусти!

#лігасміху #лигасмеха # квартал95 #kvartal95"—- написали артисти.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

І фотографію додали життєрадісну і символічну. Там зірка "Кварталу 95" Євген Кошовий позує у фірмовій рудій масці з логотипом студії. Одягнений в білу футболку, на тлі поки ще цілком літнього пейзажу, він вдивляється кудись вдалину. До слова сказати, надбавка у вазі зовсім не псує Кошового. Тепер він схожий на брутального і значного чоловіка, а не на хитрого Фантомаса.

Правда, пильне око деяких шанувальників помітив, що маска Кошовому трохи замала. Втім, його самого це не бентежить. Вже якщо народився прекрасним у всіх ракурсах - так потім і тримай марку все життя.

Словом, о 20: 45 на вас чекає повернення улюблених зірок. І побачення призначено на каналі 1 + 1. Не пропустіть!

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, лисий з "Кварталу 95" знайшов заміну хворому на коронавірус Кравець.

Як повідомляв Знай.uа," тримаю в руках": Влад Яма вперше показав світові свій скарб. Беззмінний член журі" Танці з зірками " Влад Яма похвалився фотографіями з кубком переможців популярного телевізійного шоу.

Знай.uа писав, Олена Філонова з " Ревізора" на шикарній яхті вивалила свої принади напоказ: "потрібно себе балувати...".