Українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль нещодавно похвалилася прем'єрою лірик-кліпу з відомим американським репером Snoop Dogg.

Читайте Знай в Google News!

Знаменитості взяли безпосередню участь у записі пісні під назвою Blow Your Mind (Зведу тебе з розуму) виконавця Luca Dayz. Виявилося, що ще рік тому, за словами артистки, вона підписала контракт з незалежним лейблом в Америці.

Вже скоро шанувальники можуть побачити повноцінний кліп за участю української виконавиці та її західної колеги. В Instagram-акаунті Reface.app з'явився ексклюзивний уривок з майбутнього шедевра.

"Щоб відсвяткувати нову чудову співпрацю Snoop Dogg і Тіни Кароль, ми підготували цей ексклюзивний уривок з музичного відео😎 дивіться, слухайте і насолоджуйтеся 🤩 і не забудьте поділитися з друзями😉", - йдеться в підписі до ролика.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Тіна Кароль виставила серію яскравих кадрів, зроблених під час першого прямого ефіру довгоочікуваного свіжого сезону шоу "Танці з зірками 2020", яке стартувало 30 серпня.

Як повідомляв портал Знай.uа, Тіна Кароль замоталася після роботи з темношкірими реперами: "Ну і день!".

Також портал Знай.uа писав, що Тіна Кароль оголила сексі-декольте на "Танцях з зірками".