Відома українська співачка, екссолістка групи "ВІА Гра" Санта Дімопулос, дуже активно веде сторінку в Instagram, де ділиться з понад 800 тисячною аудиторією не тільки творчими успіхами, а й подробицями особистого життя, а також секретами краси і розкішної фігури. Нещодавно знаменитість, яка в даний момент бере участь в шоу "Танці з зірками" разом з партнером Максом Леоновим, виставила колаж, що складається з селфі в дзеркалі з різницею в 7 місяців.

Так, артистка вразила блискучими результатами схуднення після пологів дочки Софії 14 вересня 2019 року, адже під час вагітності встигла набрати цілих 25 кілограмів. Красуня зізналася, що в боротьбі із зайвою вагою їй допомагали правильне харчування, спорт 5 разів на тиждень, різні масажі і вакууми.

не думала, що коли-небудь виставлю це ♪ ДО близько 73 кг / після 59 кг 🙂 На фото різниця в 7 місяців) Правильне харчування (каші, салати, овочі, яйця, риба), спорт 5 разів на тиждень, процедури по тілу (масаж, розтирання щіткою, лазня, обгортання, апаратний масаж), вакуум щоб прибрати живіт і зміцнити внутрішні м'язи. Строго, регулярно і дисципліновано🚀 Розкажіть про свої секрети входження у форму ❤️

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Влад Яма поділився архівним фото з маленьким Потапом у сукні.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Влад Яма поділився рідкісним знімком зі своїм "дивом", мережа ридає від розчулення.

Також портал "Знай.uа" писав, що Влад Яма заради учасниці "Танців з зірками" зробить те, чого ніхто не очікував.