Костянтин Меладзе, легендарний продюсер і композитор, брат Валерія Меладзе, розлучився з дружиною, з якою прожив разом цілих 19 років і мав троє дітей, щоб пов'язати своє життя з співачкою Вірою Брежнєвою. Брудний вчинок коментували абсолютно всі, при цьому вчинок першої дружини музиканта - Яни Сумм - викликав лише захват: вона сама поставила крапку у брехливих стосунках і сказала Кості піти.

Читайте Знай в Google News!

Про це розповідає видання Какао.

У подружжі троє дітей: дві старші доньки і хлопчик з розладом аутистичного спектра. Лікування і реабілітація сина одне із найбільш важливих занять колишньої дружини. Відомо, що Меладзе завжди фінансово підтримував свою родину, Яна ж не заперечує зустрічам батька з дітьми.

Віра Брежнєва з Меладзе
Віра Брежнєва з Меладзе

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Через рік після розлучення Яна вдруге одружилась і проживає в Києві. За її словами, зараз вона відчуває себе коханою і щасливою. Жінка щаслива, що самотужки припинила жити в брехні й неправді, які принижували її: в одному з інтерв'ю Яна розповідала, що вона запитувала як і в чоловіка, так і у Віри, чи є між ними стосунками, на це запитання вона отримала різко негативну відповідь.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Джанабаєва показала "секретного" сина Меладзе, копія тато: ексклюзивний кадр.

Як повідомляв портал Знай.ua, Розлучення Брежнєвої і Меладзе обернулося гучним скандалом, Віра знищила все: "Муляє очі".

Також Знай.ua писав, що Віра Брежнєва порвала з Меладзе: "Видалила фото, щоб заздрісників не нервувати".