В одному з останніх інтерв'ю дочки відомого американського актора Сильвестра Сталлоне розповіли, що саме він є причиною їх самотності. У них в сім'ї прийнято, що проявляє інтерес молода людина починає відносини відразу з усією родиною.

Читайте Знай в Google News!

Тому батько дозволяє собі нелесні висловлювання з приводу хлопця однієї з дівчат з натяками на те, що пора шукати нового, який по нещасній випадковості виявиться таким же.

Сталлоне в свою чергу разом з дружиною Дженніфер Флавін виховує 24-річну Софію, 22-річну Сістін і 18-річну Скарлетт, які зізналися, що батько допомагає їм закінчувати невдалі стосунки, радить, що написати у відповідь на повідомлення хлопця, або як розлучитися з молодою людиною.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"Якщо у тебе немає загального схвалення, тебе просто не приймуть у нас вдома. Але якщо ти зможеш пройти випробування всієї родини і отримати чотири "так", то тоді, мабуть, ти стоїть хлопець", — заявила Середня з дівчат.

Однак Софія заявила, що їх сімейство відрізняється відкритістю і привітністю, тому ті самі "випробування" сприймати з усією серйозністю не варто. Самотність обумовлено тим, що Сильвестру Сталонні потрібен хлопець, який зуміє міцно потиснути руку, матері — джентельмен, а молодшій з дівчат — хтось неймовірно смішний.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Надя Дорофєєва перетворилася на красуню з далекого майбутнього, навіть Потап зацінив.

Як повідомляв "Знай.ua", Анатолій Анатоліч навчить дітей тому, що сам почав тільки о 27: "А вам що заважає?”

Знай.ua писав, колишня дружина Меладзе зробила відверте зізнання: "Я рада, що він пішов"