Олег Ігорович Михайлюта — український музикант, який відомий тим, що є вокалістом гурту ТНМК. Крім цього, зараз займається сольною кар'єрою під всевдонімом Фагот.

Читайте Знай в Google News!

Зараз під Кабінетом Міністрів України проходить акція #Наснечують, в якій взяли участь рад виконавців: alyona alyona, Ольга Полякова, Джамала, Den Da Funk, XXV кадр, Otoy, Zbaraski, SunSay, Freel.

Вона виникла через те, що музична галузь сильно постраждала від коронавірусу і карантину зі всілякими заборонами. Вони вперше хочуть домогтися скасування нових правил, що забороняють частині організаторів проводити концерти в закладах, де це не є основною діяльністю.

Музична галузь вперше залежить від живих виступів і масових скупчень людей.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Михайлюта також приєднався до списку музикантів, які підтримали флешмоб в Instagram. Він опублікував мовчазне відео з мелодією пісні "ТНМК — Янголі" на тлі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у Києві елітний Taryan Towers мало не повторив сумну долю Позняков-рятувальники здивували причиною.

Як повідомляв "Знай.ua", на Донбасі потужна стихія атакувала українських захисників, стає жарко-горять сотні гектарів.

Знай.ua писав, популярний супермаркет атакували вусаті монстри - "жива" випічка, видовище не для людей зі слабкими нервами