Стали відомі всі зіркові учасники команд найзагадковішого шоу цієї осені "Маскарад", яке розпочинається на телеканалі "1+1".

У центрі проєкту – протистояння двох зіркових команд, які змагатимуться одна з одною, виборюючи право першою назвати ім’я учасника у фантастичному костюмі та отримати перемогу у шоу. Капітанами двох зіркових команд стали тренери-конкуренти на шоу «Голос країни» - продюсер та шоумен ПТП та мультиартист MONATIK.

Так, до команди ПТП увійшли: Наталя Могилевська та Юрій Ткач, а у команді Монатіка за перемогу будуть змагатися Влад Яма та Maruv.

За право першим назвати ім’я учасника у фантастичному костюмі будуть змагатися епатажна співачка MARUV та гуморист, ведучий "Розсміши коміка" Юрій Ткач.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Юрій Ткач зізнався, що вже з нетерпінням чекає на прем’єру найфантастичнішого шоу цього року:

"Маскарад - нереально магічне шоу, яке занурює кожного у фантастичний світ різноманітних персонажів, за якими ховаються справжні зірки українського шоу-бізу. Вони оживляють і надихають аватари своєю енергетикою, перетворюючи їх на казкові створіння. Головна задача зіркових команд - вгадати, хто ховається за маскарадним костюмом, але це дуже складно, повірте".

Зазначимо, що шоу "Маскарад" є адаптацією румунського формату Mysteries in the spotlight, який був презентований 2012 року та успішно реалізований у багатьох європейських країнах. Телеканал «1+1» придбав формат у власника, компанії Antena TV Group.

Нове розважальне шоу глядачі зможуть побачити вже цієї осені, воно буде виходити щосуботи.