На 91-му році життя 29 серпня помер народний артист СРСР Володимир Андрєєв. Актор помер на своїй дачі від мікроінсульту. Про трагедію повідомив ректор ГІТІСу Григорій Заславський.

Читайте Знай в Google News!

За два дні до смерті Володимир Олексійович святкував ювілей – 90 років. Його дружина, актриса Наталія Селезньова розповіла про останні місяці життя артиста.

За словами Наталії, взимку артист, незважаючи на похилий вік, продовжував працювати в театрі Єрмолової, а під час пандемії подружжя переїхало на дачу.

Володимир Андрєєв у молодості
Володимир Андрєєв у молодості

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Андрєєв страждав від ішемічної хвороби серця. Кілька разів на тиждень до нього приїжджали медики. Його дружина зізналася, що в останній тиждень стан актора різко погіршився, і вона передчувала його смерть. Наталя дуже важко переживає втрату чоловіка, з яким вони прожили разом 52 роки.

Андрєєв і Селезньова познайомилися в 1968 році на зйомках фільму "Каліф-лелека". Через рік шлюбу у пари народився син Єгор. Він закінчив МДІМВ і присвятив своє життя міжнародним відносинам, ставши дипломатом. Також у Володимира і Наталії є троє онуків.

Володимир Андрєєв і Наталія Селезньова
Володимир Андрєєв і Наталія Селезньова

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що 1 вересня стало відомо про смерть знаменитого радянського і російського актора Бориса Клюєва.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Москві пішла з життя російська естрадна співачка Валентина Легкоступова.

Також портал Знай.uа писав, що учасника культового гурту "Ласковый май" вбила онкологія.