13-річна Анна, яка є дочкою сумнозвісного Олексія Паніна, дебютувала в кінематографі в картині під назвою "Я повернувся" режисерства свого батька. За сюжетом дівчинка живе у віддаленому селищі і в якийсь момент знайомиться з злодієм, якого грає Панін, який тікає від переслідування після порушення закону.

Читайте Знай в Google News!

Крім них у фільмі, який був прорекламований Кіркоровим і Лолітою, з'являється Володимир Епіфанцев, Микита Джигурда, Костянтин Мурзенко і Олександр Головін. Лоліта Мілявська дозволила також використовувати свою пісню" Титанік " у фільмі. А ще Олексій Панін розповів, що актори не вимагали гонорарів.

Донька Олексія Паніна Анна, скриншот відео

Стиль фільму описує як Балабановський. Адже режисер картини грає в ній народного месника, що захищає слабких і розправляється з негідниками. Тому Панін і не приховує, що деякі сцени є відсиланням до фільмів "Брат" і "Жмурки".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Російська щоденна суспільно-політична газета "Комсомольська правда" запевняє, що фільм виявився гідним і виділяє операторську роботу. А один з акторів, Микита Джигурда запевнив, що Олексій Панін крутий режисер і актор, незважаючи на безліч фейків в Інтернеті.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, зірка "Жіночого кварталу" Песик спокусливо вигнулася біля снопів: "Поверни"

Як повідомляв "Знай.ua", наречена Розенко Олена-Христина Лебідь знову впала у всіх на очах: "Летящей походкой…"

Знай.ua писав, учасниця "Танців з зірками" Санта Дімопулос вразила результатами схуднення: "Мінус 14 кіло"