Київський річковий вокзал, що є старою будівлею з радянською мозаїкою на березі Дніпра, став головною локацією для проморолика осіннього сезону "Супер Топ-модель по-українськи" (Новий канал) і несподівано змінився. Так, там з'явилися неонові вивіски, пересувні стійки з брендовими нарядами, улюблені випускниці модного реаліті, безліч камер і грімстоли.

Читайте Знай в Google News!

Цей сезон є особливим через повернення улюблених учасниць з попередніх сезонів, які за час своєї відсутності на проекті встигли попрацювати з кращими дизайнерами, відпрацювати безліч закордонних контрактів або нічого не зробити.

Ідея самого проморолика полягала в обнуленні учасниць, відмови від бекграунду, щоб мати можливість боротися на рівних. Кожен випуск, за словами творців, буде піднімати певну соціальну проблему.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

В кінці ролика дівчата зустрічаються з Аллою Костомічовою, яка і буде їх наставником і путівником протягом сезону. "Ми розуміємо, що ставимо в один ряд, наприклад, Іру Ротар, яка не працювала моделлю після свого сезону, і Аріну Любителеву, яка встигла підкорити світові подіуми", — заявила ведуча.

Ролик створювався кращою командою професіоналів, серед яких можна виділити Женю Примаченко, що є одним з кращих українських стилістів. Він співпрацює з безліччю брендів, серед яких Katerina Kvit, група "ВІА Гра", Іван Дорн та інші.

Якісна картинка була у відповідальності оператора Юрія Короля, що працює раніше над фільмами" Пульс", "Захар Беркут" і "Незламна". Сам Річковий вокзал у центрі Києва символізує мир, який дав тріщину. А дівчата повинні будуть його врятувати.

Крім проморолика були створені тизери-візитки учасниць, які дозволять дізнатися про соціальні проблеми, що хвилюють кожну дівчину. А ще фотосесія для календаря на наступний рік.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, розведена Асмус не змогла приховати синці на обличчі.

Як повідомляв "Знай.ua", "це була остання любов": ексдружина Алібасова намагалася накласти на себе руки.

Знай.ua писав , "це смертний вирок", - Михайло Єфремов вимовив останнє слово в суді.