Популярна українська співачка і переможниця "Євробачення 2016" Джамала, яка в посивіння місяці вагітності активно публікувала в соцмережі Instagram яскраві знімки з красивих фотосесій, кілька тижнів тому народила сина. А практично відразу після виписки з пологового будинку зірка з чоловіком і дітьми вирушила до Туреччини на відпочинок. Але тепер, схоже, зірка повернулася до Києва і вже показує знімки звідси.

Читайте Знай в Google News!

На нових фотографіях, які показала Джамала, вона відображена в красивій локації десь за містом. На прогулянку зіркова красуня вийшла в білій сукні цікавого фасону з корсетом і об'ємними рукавами, яке красиво підкреслило витончену фігуру і оголило плечі. Волосся співачки розпущене і недбало укладене, а на обличчі легкий макіяж. У підписі до публікації Джамала написала: "Приємно надихатися місцевими локаціями для нового відео. Абсолютно унікальна ідея! Ні слова більше!". Фанати в захваті від нових фото зіркової красуні, її засипають компліментами в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще