Ольга Крута-57-річна дружина відомого російського композитора Ігоря Крутого. Жінка, яка є власницею парфумерного бренду OKKI, активний користувач Instagram, де часто радує публіку яскравими публікаціями. Так, нещодавно красуня показала спекотне фото, на якому з'явилася в еротичному образі.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, перед камерою Ольга з'явилася, стоячи по коліна у воді басейну. На ній сексапільне чорне боді, поверх якого вона одягла крихітну накидку з пухнастими рукавами. Цей наряд красиво підкреслив ідеальну фігуру і оголив стрункі ніжки жінки. Волосся Олі розпущене і акуратно укладене, на її обличчі легкий макіяж, а у вухах розкішні сережки. У підписі до фото Крута написала: "Цей кадр був зроблений в серпні 2018-го на зйомках для L'officiel Baltics. Знімали в дощ, поспішаючи, наражаючи на небезпеку укладання і макіяж. Хвилювалися всі, але результат прекрасний – фото вдалося. Все завдяки талановитій та злагодженій роботі талановитих хлопців @alikhan_photography та @radik_aijarikov". Фолловери в захваті від нового фото жінки, її завалюють компліментами в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадавши, дружина Ігоря Крутого показала їх красуню-дочку - виросла дуже схожою.

Раніше портал Знай.ua" повідомляв, що Басков і крутий побилися прямо в аеропорту, Лорак, Лазарєв і Кіркоров не стрималися.

Також портал Знай.ua" писав, що Басков накинувся на Крутого після концерту, Лазарєв "злив" відео бійки.