Відомий російський гуморист, чоловік Алли Пугачової Максим Галкін дуже активно веде сторінку Instagram. Нещодавно дружина знаменитості, Примадонна, вирішила не відставати від коханого, виставивши серію трепетних кадрів з кращим другом, 70-річним виконавцем Олександром Буйновим.

Так, зірки разом з іншими гостями насолоджувалися компанією один одного і теплими літніми днями на терасі, стіл якої був заставлений різними смаколиками, а сам Буйнов ще зіграв на фортепіано, порадувавши своє оточення. Для спільного проведення часу 71-річна красуня одягла червону картату сорочку і доповнила образ ніжним макіяжем.

мій старий друг і соратник, Саша Буйнов, завжди у відмінній формі. ЛЮБЛЮ тебе❤️❤️❤️

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Фолловери не пройшли повз, але їх думки розділилися: "Макс не ревнує?", "Красуня!!! Радуєте нас третій день поспіль собою. Любимо💖 💖 💖", " Алла Борисівна в сорочці Максима. Так це класно виглядає. Відразу видно ця пара одне ціле.", "Красива пара", " а ми любимо Вас Алла Борисівна! 🌷 🌹 🌷 ", "А ми любимо і вас, і Буйнова 💞".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що в мережі прогримів скандал через сперму Кіркорова, в якому постраждав Галкін.