Популярна українська співачка Слава Камінська, яка виступає у складі групи "НеАнгели", часто радує фанатів яскравими публікаціями в своєму Instagram. Цього разу співачка виклала в мережу миле чорно-біле фото, на якому з'явилася в загадковому образі, а в підписі до нього розповіла до чого її довели "Танці з зірками".

Читайте Знай в Google News!

На новому знімку Слава позує в цікавій локації, вона ніби визирає у віконце. Видно, що на ній чорна блузка, волосся розпущене і красиво укладене, а на обличчі легкий макіяж і кокетлива посмішка, вона не дивиться в камеру. У підписі до фотографії Камінська написала: "Як артист, я, в принципі, звикла до жорсткого графіку, коли моїм часом розпоряджаються всі, крім мене. Але як дівчинка, хочу сісти на підлогу і тупотіти ніжками: хто придумав тренування по 5 годин? Як це витримати? Танцюристи, діліться секретами: як запам'ятати всі рухи? Або, будемо реалістами, хоча б кілька кроків". Фанати не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зоряної красуні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадаємо, Камінська привітала з днем народження найважливішу дівчинку.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Слава Камінська видала секрет ідеальних відносин.

Також портал "Знай.ua" писав, що Слава Камінська показала, хто піклується про її форми.