Маша Єфросиніна, ведуча, акторка, блогерка і Почесний Посол Фонду ООН у галузі народонаселення в Україні, активно веде свої соціальні мережі, в яких завжди охоче ділиться моменти зі зйомок, громадської діяльності і звичайного життя. Підписники Єфросініної люблять її і дуже люблять отримувати від неї поради і розважальний контент. Нещодавно зірка виклала нову надзвичайно милу світлину.

Читайте Знай в Google News!

На світлині у соціальній мережі Instagram зірка позує разом із маленьким сином у ліфті. Оскільки ліфт має дзеркало - ведуча змогла зробити фото на власний телефон, при цьому це не класичне селфі, а фото удвох. Маша одягнена у стильний костюм: шорти дещо вище колін і кофта з довгим рукавом. Обидві одиниці одягу однакового насиченого зелено-аквамаринового кольору. Кофтина має малюнок латинською літерою “V”. На передньому плані позує син Єфросиніної, Саша, хлопчик одягнений у сіру футболку з візерунком і кепку, на якій можна помітити значок української поліції. Це не дивно, адже всім поціновувачам творчості Марії відомо, що її син фанатично мріє стати поліціянтом. Ведуча підписала свою світлину так: “Під охороною”, натякаючи на те, що вона поруч із поліціянтом, хоч і маленьким.

"Надійно", - жартують у коментарях.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Даша Астаф'єва розбурхала фантазію спокусливим образом: "Якби я була костюмом..."

Як повідомляв портал Знай.uа, Тіна Кароль вступила в бій з гуртом KAZKA: українців просять діяти якомога швидше

Також портал Знай.uа писав, що Мейхер показала таке, від чого перехоплює дух: "Відчуваю себе..." Прихильники Надії Мейхер були зворушені чуттєвим фото співачки.