Зірковий шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво є вихідцем з Колумбії, і його молодість припала на складні для країни часи. В деякі роки він чув постійні постріли й вибухи, а виходячи з дому не був впевненим, чи повернеться живим. Тим не менш, йому вдалося навіть в таких умовах вдосконалювати свої навички і зростати до професійного рівня.

Читайте Знай в Google News!

Такою історією він поділився на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram. Також у цій публікації Ектор показав себе молодим і з довгим волоссям — але це фото з іншого, більш спокійного періоду.

Ектор Хіменес-Браво, фото: Instagram
Ектор Хіменес-Браво, фото: Instagram

"Я відчув, що вже виріс з маленького міста, треба було рухатися далі. Тому наступною зупинкою для мене стало місто Медельїн. Хто дивився серіал про Пабло Ескобара, той знає, що це його Батьківщина. Це були страшні часи для моєї країни, але я закривав очі на все, що відбувалося і просто продовжував готувати. Мені було 20 років, але я заробляв вже достатньо, щоб відкрити свою власну кулінарну студію. Також я почав викладати кулінарне мистецтво в університеті.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Та це ще не все! Молодий і амбіційний, жадібний до знань, я пішов навчатися в Бізнес академію. Коли? - запитаєте Ви. Вночі.

Часи були нелегкі. Війна з картелем означала вибухи, стрілянину в усіх частинах міста. Виходячи з дому, я не був певен, що повернуся назад. Цей період мого життя хочеться поставити на прискорений перегляд", — розповів шеф-кухар.

Далі ж його чекали спокійніші часи. Наступною зупинкою Хіменес-Браво став Бостон, але це був лише початок шляху до України.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Головний МастерШеф України Ектор Хіменес-Браво погрався м’язами і розбурхав уяву українок - "Чому такий красивий?"

Як повідомляв портал Знай.ua, Суддя "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво: Українські жінки мають "сталеві яйця".

Також Знай.ua писав, що Суддя "МастерШеф" показав, як це потрібно робити в басейні: фото 18+