Минулого року гурт "Непара" несподівано розпався, і кожен з солістів пішов своєю дорогою. Вікторія Талишинська створила гурт "2 ОКеани", а Олександру Шоуа днями, після довгих переговорів, вдалося викупити їхній колишній бренд разом з хітами колективу.

Стосунки музикантів після закінчення багаторічної співпраці точно не назвеш дружніми - обоє висловлювали на адресу один одного взаємні претензії.

В інтерв'ю СтарХит Шоуа розповів, що у нього за спиною Талишинська намагалася придбати їхні хіти, проте експродюсер відмовився віддавати їй права навіть за величезну суму. Втім, за версією Талишинської, все було зовсім по-іншому.



"Я викупив всі пісні та бренд "Непари". Коштує таке - 30 мільйонів рублів. Але мені віддали за ... 10 тисяч рублів. Радий, що ми з продюсером Олегом Некрасовим згадали, що є друзями. До речі, до мене придбати це намагалася і Віка - готова була заплатити 20 мільйонів. Але ж вона ні до однієї композиції не доклала руку - приїжджала на студію тільки записати свій вокал. Рішення справедливе", - заявив Шоуа.


Вікторія Талишінская відповіла на образливі слова Олександра Шоуа, звинувативши його у брехні та крадіжці.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

За її словами, вона зараз повністю поглинена своїм проєктом "2 ОКеани", у якого вже є свій репертуар і нові чудові пісні.

"По-перше, я ніколи не пропонувала нашому колишньому продюсеру Олегу Некрасову 20 мільйонів за репертуар "Непара". Ніколи! Я могла б сказати, що Саша купив задешево купу мотлоху, але не буду. На відміну від нього, я не чіпляюся за старі хіти і не боюся пробувати нове і йти вперед"- пояснила Вікторія виданню.

Також артистку обурило, що Олександр видалив всі спільні фото і відео з колись спільного мікроблогу "Непари", тим самим переписавши історію групи і її життя. Співачка назвала це вчинком "скривдженого хлопчика" і побажала колишньому партнеру удачі.

За словами Вікторії, вона щаслива, що зараз поруч з нею працюють "справжні чоловіки, великі і сильні, здатні її захистити, поважають її думку, професіонали і просто порядні люди".

А новий партнер Вікторії Семен Канада вважає, що Олександру просто важко пробачити Талишинській її красу і талант.