Антоніна Матвієнко-39-річна виконавиця і дочка відомої народної артистки Української РСР, а також Героя України, Ніни Матвієнко. У 2007 році написала свою першу пісню під назвою "Не метелиця лугом стелитися".

Читайте Знай в Google News!

У 2011 році дівчина взяла участь у першому сезоні пісенного шоу "Голос країни", проте до неї повернувся жоден з тренерів. У підсумку Костянтин Меладзе вирішив дати їй шанс після сліпих прослуховувань і таким чином Матвієнко зуміла досягти фіналу прямих ефірів, де посіла друге місце.

Зараз жінка, яка в 2017 року узаконила стосунки з іншим українським виконавцем Арсеном Мірзояном, опублікувала фотографію матері на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram. "Осіння мама", — підписала вона фото. Так як жінка зображена на знімку з квітами.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Благослави її, Господь! Дякуємо за ваші пісні, які нам даруєте!", "Велика Ніна Матвієнко!Здоров'я, удачі і всього самого доброго у Вашому житті!Кубань любить вас!", "Красива і важлива жінка. Довгих років і міцного здоров'я", - відгукуються користувачі в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, нестаріюча Успенська покрутила задом у вузьких штанях: "Ягідка"

Як повідомляв "Знай.ua", прийомна дочка Потапа забула про ліфчик і засвітила божественне тіло у крихітному топіку.

Знай.ua писав, Ріапобой заманив Джамалу на природу - трималися за руки за столиком "Наодинці"