Зйомки чотирисерійної комедійної мелодрами під назвою "Жити з надією" від студії "Квартал 95" стартували в столиці України — Києві. Стрічка стала третьою за рахунком, яка знімається студією для телеканалу "Україна" в нинішньому році. На знімальному майданчику в перший день після відзнятого кадру режисером і членами групи за традицією була розбита тарілка на щастя.

Читайте Знай в Google News!

У центрі подій буде молодий архітектор на ім'я Олексій, який оформляє опікунство над літньою жінкою надією Альбертівною. Цей вчинок не благородний, так як вона зі свого боку повинна буде залишити у спадок квартиру в центрі Києва. З цього моменту жінка починає активно втручатися в життя чоловіка, а сам Олексій і не здогадувався, що у Старої є свій "скелет в шафі".

Режисер картини Андрій Силкін заявив, що стрічка сама по собі досить зворушлива, драматична, але вони не можуть піти далеко від комедійного жанру. В акторському складі значиться Костянтин Темляк і Тетяна Печенкіна в головних ролях, а ще Дарина Баріхашвілі, Наталія Денисенко, Олег Загородній та інші.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Зйомки почалися з постільної сцени між персонажами Наталії Денисенко і Темляка. "За сценарієм я-чарівна спокусниця, і це вже звичне для мене амплуа. Зі своїм партнером Костянтином я познайомилася тільки під час кастингів. До речі, зі студією "Квартал 95" я співпрацюю вперше і зізнаюся, це була моя мрія - попрацювати з цією командою професіоналів", — розповіла Денисенко.

Головна актриса Печенкіна повідомляє, що має багато спільного зі своєю героїнею, яка раніше була піаністкою зі сталевим характером.

Максим Ісаєв і Тимофій Саєнко витратили на роботу над сценарієм приблизно рік і раді затвердженим акторам. Продюсерами ж виступили Валерія Ткачук, Сергій Демидов, Вікторія Корогод, Наталія Стрибук і Борис Шефір.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Ектор Хіменес-Браво розповів про іншу молодь: "Усюди стрілянина, не впевнений що повернуся живим"

Як повідомляв "Знай.ua", Лобода нагнула всіх під свій новий хіт: "Дитинко хоче"

Знай.ua писав, колишня солістка " Непари" викрила колегу: "Вчинок скривдженого хлопчика″