Вєрка Сердючка, створена українським співаком Андрієм Данилком, через 12 років після останнього релізу випустила міні-альбом під назвою "SEXY", який присвячений всім фанатам шоу "Євробачення", що дарують артистці любов і тепло донині.

Читайте Знай в Google News!

Першою піснею виявилася та, що вже встигла стати популярною в Україні та за її межами. Називається вона "Make It Rain Champagne". Всього ж в міні-альбом входять чотири пісні, створені в різних стилях, але об'єднані важливою метою — викликати посмішки і піднімати настрій.

Всі пісні, серед яких крім вже названої ще є "Swedish Lullaby", "Sexy" і "Disco Kicks", були записані в столиці Швеції, Стокгольмі в секретній підземній студії.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

Продюсерами і авторами альбому виявилися давні друзі виконавиці зі Швеції. Andreas Öhrn, Cris Wahle і Peter Boström, який є співавтором пісні-переможниці Євробачення-2012 "Euphoria". Стверджується, що кожна з нових пісень змусить танцювати людей, втомлених від карантину і бажаючих відриватися.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Аліна Гросу зробила зізнання про вагітність і життя з чоловіком: "Зустрічаємося на кухні"

Як повідомляв "Знай.ua", Оля Полякова повідомила результати мітингу під Кабміном, українці сперечаються: "не плануйте нічого"

Знай.ua писав, Галкін не ревнує? Пугачова ніжно зізналася в коханні 70-річному красеню. Так, зірки разом з іншими гостями насолоджувалися компанією один одного і теплими літніми днями на терасі, стіл якої був заставлений різними смаколиками.