4 вересня російські репери Елджей і Моргенштерн презентували новий кліп на пісню Lollipop. Шанувальники не особливо хвалили трек, а деякі звинуватили виконавців у плагіаті.

Читайте Знай в Google News!

Так, мелодія пісні російськомовним глядачам здалася занадто знайомою. І виявилося, що хлопці дійсно використовували хіт 90-х гурту "Руки вверх" – "Пісенька".

Але Сергій Жуков у курсі того, що відбувається. За його словами, Елджей і Моргенштерн придбали музику офіційно, і в цьому питанні у нього претензій немає. Але артиста збентежило, що його не вказали в авторах.

"Випадково або спеціально – будемо розбиратися", - сказав соліст гурту "Руки вверх".

Популярні новини зараз
Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Нові тарифи на воду та каналізацію: за кожен кубометр – 86 гривень Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

При цьому співак додав, що йому дуже приємно, що слухача не можна обдурити. Жуков вважає, що хіти гурту 90-х вже стали класикою, до якої тепер звертаються сучасні виконавці.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, зірка 90-х Жуков з "Руки вверх" дав бомбочку в басейн і про крихіток не забув: "Тато, підемо".

Як повідомляв портал Знай.uа, Сергій Жуков з "Руки вверх" опинився в епіцентрі протестів у Білорусі: "Досить мовчати і терпіти".

Також портал Знай.uа писав, що дівчина Моргенштерна жорстко помстилася Барановській за труси репера.