Наталія Кузнєцова є російською професійною жінкою-бодібілдером. Вона багаторазово ставала чемпіонкою світу і Європи, що і дозволяє їй називати саму себе Амазонкою. Вона досягає висот в улюбленій сфері і знаходиться в центрі уваги через тіла, маючи зріст 173 сантиметри і вагу 110 кілограм.

Читайте Знай в Google News!

Вона активно веде сторінку в Instagram. На неї підписано 608 тисяч осіб. Зараз вона опублікувала фотографію зі спортзалу, на якій постала разом з Красимиром Сарафовим. Він є найбільшим і сильним болгарським культуристом.

Жінка в черговий раз нагадала своїм шанувальникам про окситропін, який є гормоном росту, спеціально створеним для тих, хто хоче швидко і ефективно набрати м'язову масу і створити ідеальний рельєф свого тіла.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Наталя і якийсь дріщ", "Не стану писати англійською, бо по-російськи це звучить краще: Наташа - ти прекрасна! Красива, ніжна, стильна!", "Я знаю, що він великий хлопець, але поруч з тобою він виглядає досить посередньо", "як так! Що ви їсте? У мене тільки одне пузо росте, а все інше здувається", — пишуть користувачі в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, як виглядав танцюючий мільйонер Джанлука Ваккі до пластики: фотографії юних років італійського багатія.

Як повідомляв "Знай.ua", колишня Козловського Раміна втратила друга, оголосила винагороду і не знаходить собі місця.

Знай.ua писав, Леся Нікітюк у міні-ТОПі вразила радісними новинами: "Мало хто повірить..."