Дмитро Шуров, більш відомий як Pianoboy, більше десяти років займається своїм сольним проектом. Четвертого вересня він опублікував Великий пост у себе на сторінці в Facebook, в якому описав важку ситуацію, пов'язану з концертною діяльністю.

Читайте Знай в Google News!

Він заявив, що вони провели три публічні концерти за карантинних умов. У серпні Шуров був змушений відіграти сумнівні шоу, щоб не засохнути емоційно і чим-небудь зайняти свою команду.

"Спеціально для цих концертів ми багато працювали в липні, і це було круто — створили нову програму і знайшли якийсь новий звук, більш акустичний і душевний, до того ж виконання музики Наживо завжди дає надію, хоч і безпідставну, на те, що все буде добре", — заявив він.

Тоді ж, ніби як, і українська влада перестали озвучувати нові плани і був знайдений баланс між карантинними дозволами і лімітом. З того моменту поступово затверджувалися вересневі виступи в різних містах. Однак зараз плани руйнуються, так як кілька міст Західної України потрапили в "червону" зону епідеміологічної ситуації, а вчора — 4 вересня, Вінниця.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Дмитро Шуров припускає, що через подібну ситуацію за осінь він може дати лише один концерт на невеликій акустичній терасі в Києві. Він сподівається, що українські виробничі студії і телеканали почнуть вибирати українських виконавців замість зарубіжних для своїх проектів.

"Але я поки не розумію, як зараз, або через рік, компенсувати нам, як українській банді, яка за десять років досягла певного рівня якості, цей піврічний локдаун", — заявив він. Адже зараз у них є можливість записувати нові альбоми мало не кожні 2 місяці, проте Pianoboy задається питанням: "як записувати альбоми, які якісно звучать, як їх рекламувати креативними кліпами, якщо їх не можна грати людям, повертаючи вкладені ресурси?"

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, колишня солістка "Непари" викрила колегу: "Вчинок скривдженого хлопчика″

Як повідомляв "Знай.ua", фітнес-модель Ана Чері станцювала "вологий" тверк під душем, ці сідниці неможливо розвидіти.

Знай.ua писав, хіт "Руки вгору" присвоїли Елджей і Моргенштерн: Жуков відповів на нахабний плагіат.