Відомий канадський кулінар, який вже багато років як проживає в Україні і розвиває тут свій бізнес, Ектор Хіменес-Браво часто ділиться з шанувальниками в Instagram яскравими моментами з життя. А нещодавно він опублікував у соцмережі веселе відео, на якому з'явився в компанії відомої телеведучої Ольги Фреймут.

Читайте Знай в Google News!

Виявилося, що шеф-кухар і Ревізор приготували разом Чилійський суп "Касуела". У ролику, який є анонсом повного відео приготування страви можна побачити, що Ектор і Оля весело провели час. Кухар, до слова зізнався, що йому довелося зробити генеральне прибирання на своїй кухні перед приходом Фреймут. "Друзі! Вперше на своїй же кухні я був у напрузі... Генеральне прибирання проведена ретельно, але навіть це не вберегло мене від збентеження. Вона заглянула в кожну шафку, подивилася кожен продукт і винесла свій вердикт! Коли на кухні з'являється Ольга Фреймут хочеться відразу визубрити книгу з етикету і бути в бойовій готовності. Здав я цей іспит, дивіться у відео!",- написав Хіменес-Браво у підписі до відео на YouTube.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, як зробити найпростіший та найсмачніший рецепт з курки і пасти.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Ектор Хіменес-Браво поділився рецептом смаженого рису з куркою.

Також "Знай.ua" писав, хто не зміг вразити суддів у 15 випуску "МастерШеф. Професіонали-2".