Син Софії Ротару Руслан Євдокименко-теж публічна особистість. Він активно веде свій блог в Instagram, де розповідає про зіркове життя. Правда, це життя не позбавлене простих радощів. Так, наприклад, чоловік похвалився багатим урожаєм сливи цієї осені. Він опублікував фото свого автомобіля, багажник якого щедро набитий ящиками з соковитими плодами.

"Три дерева - 13 ящиків чорносливу! 👌 🏼 ", — написав Євдокименко. Правда, що він збирається робити з таким природним багатством, чоловік не уточнив. Шанувальники в коментарях припускають, що сливи Руслан пощастить на ринок.

Однак, складно уявити собі сина легендарної співачки торгуючим на ринку. Не боги, як то кажуть, горщики обпалюють. Втім, можливо піде продовження посту, де Євдокименко все-таки "розколеться", куди справ весь цей урожай. Але варення і сухофруктів йому, здається, вистачить на довгу осінь і зиму.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Астролог побачив у травні "лихо" для України Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадавши, син Ротару зворушив українців до глибини душі любов'ю до матері- " ким я був у минулому житті...".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що син Софії Ротару зізнався, куди поділася народна артистка-про концерти можна забути.

Також портал "Знай.uа" писав, що внучка Ротару Соня показала трепетне сімейне фото з красунею-бабусею.