Співак і актор Олексій Завгородній, більше відомий як Позитив з групи "Время и Стекло" похвалився фото в новому амплуа. Олексій Завгородній з відомою танцівницею і професійним хореографом Юлією Сахневич об'єдналися у творчий тандем для участі в проєкті "Танці з зірками". Після першого ефіру Позитив влаштував опитування серед своїх фолловерів.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо із допису артиста у Іnstagram. Таким чином Позитив заінтригував українців очікуваннями. Яким же буде виступ у стилі бродвей колишнього партнера Дорофєєвої.

Відомо, що у неділю 30 серпня відбувся перший прямий ефір 7-го сезону проєкту "Танці з зірками" під час якого Позитив приємно здивував глядачів своїм романтичним виступом, виконавши разом з Юлією Сахневич віденський вальс.

І хоча Олексій почув оцінки суддів, які були не найвищими, але і не найнижчими, він поцікавився думкою про свій виступ у шанувальників.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Позитив розмістив в себе в Instagram чорно-біле фото, на якому постав у сценічному костюмі із характерною зічіскою і сигарою. На світлині Олексій пускає дим від сигарет і загадково дивиться вдалечінь. Фотографія вийшла романтичною, а яким буде танець Завгороднього і Сахневич - українці побачать завтра під час ефіру.

"Як вам бродвейська версія назавжди / ніколи?", - підписав фото Позитив.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Позитив показав нову партнерку, і фанати залишилися у захваті

Як повідомляв портал Знай.ua, дружина Позитива показала розкішну фігуру в купальнику

Також Знай.ua писав, Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.