Артист "Вар'яти-шоу" (Новий канал) зізнався, що в школі активно займався хореографією і навіть став переможцем на регіональних змаганнях.

Володимир Жогло навчався на політолога, зараз виступає на сцені, проявляючи акторські навички, а в середній школі і зовсім займався танцями. Про своє захоплення хореографією артист розповів під час зйомок шоу Нового каналу "Хто зверху?".

Володимир Жогло, фото: Новий канал
Володимир Жогло, фото: Новий канал

"Я з невеликого містечка Млинів, що в Рівненській області, – почав розповідь Жогло. - У шкільні роки п'ять років ходив у танцювальний гурток. У нас був ансамбль "Водограй", і одного разу ми зайняли перше місце з народних танців в районі. Але ця історія дуже смішна, тому що в конкурсі брали участь два колективи. Тим не менш, я – чемпіон Рівненського району з народних танців".

Жогло пояснив, що допомогло його колективу здобути перемогу на змаганнях.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Володимир Жогло, фото: Новий канал
Володимир Жогло, фото: Новий канал

"Важливий момент: під час виступу ми виконували унікальні рухи, – пояснив артист. - Зазвичай у чоловіків вони одні, у жінок – інші. Ми перемогли, тому що мені вдалося зробити обертас - складний жіночий танцювальний рух. Це було нелегко!"

І хоч минуло чимало років, Володимир зумів повторити фрагмент з танцю прямо на зйомках шоу.

Володимир Жогло, фото: Новий канал
Володимир Жогло, фото: Новий канал

Нагадаємо, ще більше відкриттів про українських знаменитостей - у десятому, ювілейному, сезоні " Хто зверху?", який виходить щочетверга о 19:00 на Новому каналі.

Раніше Знай.uа писав, що учасниця реаліті Нового каналу "Екси" розповіла про цькування в школі через її прізвище.

Також повідомлялося, що шоу "Від пацанки до панянки" буде продовжено на п'ятий сезон. На Новому каналі почався пошук нових дівчат, строго від 18 років.

Також читайте про шкільні спогади ведучих Нового каналу, які стали учасниками реаліті "У кого більше".