Відома співачка Даша Астаф'єва, яка була чи не першою українською дівчиною на обкладинці Playboy, і яка просто запала в душу покійного нині Х'ю Хефнера, не втомлюється радувати шанувальників спокусливими експериментами і еротичними фотосесіями. У своєму Instagram зіркова красуня часто публікує відверті знімки, і цей раз не став винятком – Даша виклала жаркий кадр з нової фотосесії, на якому з'явилася в спокусливому образі.

Читайте Знай в Google News!

На новому знімку Астаф'єва відображена в цікавій локації, вона стоїть в кокетливій позі, активно позуючи фотографу. Перед камерою співачка з'явилася в спокусливому вбранні - на ній коротеньке гофроване плаття ніжно-персикового відтінку, яке красиво підкреслило її витончену фігуру і декольте. У підписі до публікації Даша написала: "Після спекотного літа і сильної дії ультрафіолету незмивна нічна маска #hydrolocksleepmask від @hydropeptide_ukraine – супер засіб для повного відновлення моєї сухої, чутливої і збезводненої шкіри. Маска інтенсивно зволожує, стимулює вироблення колагену, захищає і відновлює. За ніч шкіра стає сяючою, заспокоєною, гладкою і шовковистою. Хороший колір обличчя - мій супер-бонус. Зазвичай використовую 2-3 рази на тиждень замість нічного крему. Підійде абсолютно для всіх типів шкіри".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, Даша Астаф'єва презентувала новий кліп і активно піарить у своєму Instagram.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв що Астаф'єва в ніжному платті розтопила серця фанатів.

Також портал "Знай.ua" писав, що спокуслива Астаф'єва змінилася до невпізнання.