Російська співачка Алла Пугачова зі своїм чоловіком шоуменом Максимом Галкіним влаштували вечірку для близьких друзів у своєму величезному маєтку в Підмосков'ї. Вони проводили літо і привітали двійнят Лізу і Гаррі з важливою подією в їхньому житті – вони пішли в перший клас.

Читайте Знай в Google News!

Крім того, близьких і рідних людей артистка порадувала імпровізацією і зіграла на фортепіано в променях заходу. Відео з коханою дружиною опублікував у своєму Instagram Максим Галкін.

Фанати прийшли в захват від такої активності і талановитого виконання Примадонни і залишили масу компліментів, проте знайшлися і ті, хто зазначив, яка Пугачова і її гості вже немолоді і навіть старі.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

"Які ви старі вже", "а ми любимо Вас Алла Борисівна 😍 😍 😍 навіть в Італії не забуваємо і наспівуємо ваші пісні", " улюблена, дорога Алла Борисівна Здоров'я вам і довгих-довгих років. Люблю всією душею", " я ніколи не перестану захоплюватися цією прекрасною жінкою. У вас чудова сім'я і діти", " Алла Борисівна ви-найкраща!", "Аллочка в променях заходу-яка краса", " Максим, яка у Вас чудова сім'я!", "Нічого собі імпровізація?! Це шедевр", " Алла. Як її приємно бачити!!! Як хочеться ще і ще концерту! Хоч маааасенького. Люююбмм", - пишуть коментатори.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Кіркоров повідав про їх з Пугачовою містичних числах, це відбувається раз на 23 роки.

Як повідомляв Знай. ua, діти Галкіна і Пугачової повторили долю зоряного татка.

Також Знай. ua писав, що Пугачова ніжно зізналася в коханні 70-річному красеню.