Популярна співачка і бізнесвумен Віра Брежнєва, яка починала свою кар'єру з участі в групі "ВІА Гра", часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram. Цього разу зіркова красуня опублікувала в мережі незвичайне фото, а в підписі до нього похвалилася своїм оригінальним вбранням.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, Віра відображена в цікавій локації і зухвалому вбранні. На ній коротенька міні-спідниця стильного фасону і коротенькому топі, який ледь прикриває її груди. А зверху співачка одягла дивну "грошову" накидку, яка складається ніби з грошових купюр. Її волосся зібране у високий акуратний хвіст, а на обличчі яскравий макіяж. У підписі до публікації Брежнєва написала: "У когось є грошове дерево, а у когось грошове пальто ♥️ хоча не тільки воно прекрасно на цьому фото, а весь комплект haute couture від @ulyana_sergeenko_moscow. Ну і особливо уважні розглянули намисто, як "те саме" в Титаніку... Style @olaazh відірвалася. Mua @kuzikova. Hair @stetsjulia. Photo @the_yukka". Фоловери співачки в захваті від нового фото, її завалюють компліментами в коментарях до публікації.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, Брежнєва з донькою обмінялися тілами. Фанати помітили, що мама і дочка більше схожі на сестер.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Брежнєва у латексі змусить тремтіти будь-кого.

Також портал "Знай.ua" писав, що Брежнєва в прозорому вбранні показала, що вона не жінка.