Відомий російський гуморист і шоумен Максим Галкін, який вже багато років одружений на Примадонні російської естради Аллі Пугачовій, не перестає радувати фанатів яскравими фото і відео з сімейного життя. Артист часто показує в Instagram дітей і кохану дружину, а цього разу він виклав кумедні фото своєї дочки Лізи біля стоги сіна.

Читайте Знай в Google News!

" Моя сільська уявуля 😍 яка фотка 1, 2 або 3? Я вибрати не зміг", - пише шоумен.

Фанати з радістю допомогли знаменитості і поділилися своєю думкою. Багато залишили компліменти і відзначили, яка красуня росте у Галкіна і Пугачової.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

" на всіх фото Ліза прекрасна😍", " Максим а взагалі Ліза скрізь красуня❤️❤️❤️", " Ну принадність Лизок! Така зайка Татова!",- пишуть шанувальники.

Раніше Галкін показав шкільні фото своїх близнюків. На знімках можна побачити ошатних учнів Лізу і Гаррі, які сидять за шкільними партами з піднятими руками. Видно, що діти вбрані в красиву шкільну форму. У підписі до фото Галкін розповів, що з його дітьми повторилася його власна Шкільна історія. "У дитинстві я ніколи не знав, що відповісти своїм батькам на питання" Як сьогодні було в школі?". А тепер не розумію, чому мої діти не можуть розгорнуто відповісти на моє запитання " Як сьогодні було в школі?".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Кіркоров повідав про їх з Пугачовою містичних числах, це відбувається раз на 23 роки.

Як повідомляв Знай. ua, діти Галкіна і Пугачової повторили долю зоряного татка.

Також Знай. ua писав, що Пугачова ніжно зізналася в коханні 70-річному красеню.