Серафимі Шнуровій, єдиній дочці російського музиканта, лідера гурту "Ленінград" Сергія Шнурова, виповнилося 27 років. З цього приводу дівчина наважилася перервати своє довге мовчання в соцмережах і поділи лилася новим знімком, який прийшовся до вподоби її аудиторії.

Читайте Знай в Google News!

Серафима Шнурова - єдина дочка лідера групи "Ленінград" Сергія Шнурова від першої дружини - Марії Ісмагілової. Музикант стверджував, що це був звичайний студентський шлюб, що закінчився вже через чотири роки після весілля. Донька артиста довгий час відмовлялася спілкуватися з ним і навіть запевняла репортерів, що він просто її тезка.

На відміну від свого батька, який регулярно виявляється героєм новин, Серафима намагається вести непублічний спосіб життя. У неї є власна сторінка в Інстаграме - там на дочку виконавця підписані майже 10 тисяч осіб. Давні фоловери Шнурової знають, що в 2016-му вона вийшла заміж і отримала нове подвійне прізвище - Шнурова-Астаніна.

Популярні новини зараз
Київстар відреагував на безмежні питання щодо підвищення тарифів: "Довго утримувався від цього..." Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Останнім часом Серафима рідко публікувала нові фото в своєму блозі. Однак 5 вересня вона все ж зробила невеликий виняток на честь власного дня народження - їй виповнилося 27 років.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", російського рок-музиканта Сергія Шнурова можна любити або ненавидіти, але його навряд чи можна назвати хорошим прикладом для наслідування.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що лідер скандального рок-гурту "Ленінград" Сергій Шнуров у своїй манері відповів фанатам, які були обурені його новим кліпом на пісню "Цой". Відповідний пост він зробив на своїй сторінці в соцмережі.