Після розлучення Бреда Пітта і Анджеліни Джолі в 2016 році, в пресі постійно з'являлися слухи про нові романи акторів. Деякі шанувальники і зовсім сподівалися, що голлівудський красень повернеться до своєї колишньої - Дженніфер Еністон.

Читайте Знай в Google News!

Анджеліна Джолі, скріншот: YouTube
Анджеліна Джолі, скріншот: YouTube

Наприкінці серпня цього року стало відомо, що у Бреда роман з німецькою моделлю. Ніколь Потуральскі миттєво стала однією з найбільш обговорюваних персон серед зарубіжних журналістів. Незабаром з'ясувалося, що манекенниця перебуває у вільному шлюбі з ресторатором Роландом Мері і виховує разом з ним 7-річного сина. Цікаво, що, за інформацією ЗМІ, саме бізнесмен познайомив Потуральскі і Пітта.

Популярні новини зараз
ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Папараці щосили сподіваються роздобути ексклюзивні кадри пари, шанувальники щосили обговорюють зовнішність моделі. Комусь манекенниця нагадує Ірину Шейк, а інші порівнюють її з Анджеліною Джолі. Нові фотографії Потуральскі наштовхнули інтернет-користувачів на думку про те, що вона спеціально провокує розмови про Енджі.

"Я сподіваюся, вона не намагається виглядати як Анджеліна?", "Вона, звичайно, дуже красива. Але є відчуття, ніби вона спеціально копіює Джолі", "якась помісь Енджі і Джен", "якби вона не намагалася бути схожою на Джолі, то її б порівнювали з Шейк", "тут дійсно дуже схожа на молоду Енджі", — пишуть в коментарях інтернет-користувачі.

При цьому поки невідома реакція самої Джолі на новий роман її колишнього чоловіка.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Як повідомляв портал Знай.ua, доньці Анджеліни Джолі, яка хотіла змінити стать, зробили операцію.

Як повідомляв портал Знай.ua, донька Анджеліни Джолі і Бреда Пітта не може визначиться зі статтю.

Також Знай.ua розповідав про зірок, які виховують дітей-трансгендерів і не соромляться цього.