Якщо в першому ефірі "Танців з зірками" актриса, зірка "Папіка" і "Голосу країни" Дар'я Петрожицька не змогла продемонструвати суддям свій танець через погане самопочуття, то в другому ефірі вона знайшла вихід із ситуації.

Даша і її партнер, Ігор Гелуненко, захворіли на коронавірус, тому не встигли повною мірою підготуватися до старту шоу, але весь цей тиждень вони не втрачали час, а активно репетирували у віддалених від людей місцях.

Для прямого ефіру 6 вересня пара попередньо записала свій танець на відео, вибравши місцем виступу парковку біля торгового центру.

Дар'я Петрожицька та Ігор Гелуненко, кадр з відео
Дар'я Петрожицька та Ігор Гелуненко, кадр з відео

Даша та Ігор виконали веселий джайв під пісню Candyman, отримавши за нього від суддів шоу 31 бал.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Незважаючи на запальний танець і похвалу Григорія Чапкіса, Катерина Кухар залишилася незадоволена виступом пари.

"Танці з зірками", другий ефір
"Танці з зірками", другий ефір

"А Баба Яга сьогодні проти", - заявила прима-балерина.

"Зараз на вулиці темний вечір, а вони танцювали явно вдень. Зона комфорту. Вони могли кілька разів перетанцювати, зробити перезапис", - пояснила Кухар.

У підсумку Даша та Ігор отримали від Каті 7 балів з 10.

Відзначимо, що Кухар в цьому ефірі розійшлася, поставивши Славі Камінській і Дмитру Дікусару за їхній танець всього 2 бали. У підсумку пара набрала менше всіх балів у турнірній таблиці (25).

Як повідомлялося раніше, Ольга Фреймут також отримала позитивний результат на COVID-19. Незважаючи на хворобу, вона змогла підготувати з партнером, Іллею Падзиною, танець до другого ефіру шоу. Вони танцювали теж джайв, отримавши від суддів 33 бали.

Нагадаємо, раніше Знай.uа писав, що Тіна Кароль і Юрій Горбунов заспівали дуетом на "Танцях з зірками". Ведучі шоу влаштували феєричний початок другого ефіру.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Слава Камінська, учасниця "Танців з зірками", поділилася секретом про свій виступ у шоу.

А інший учасник "Танців з зірками" - Позитив похвалився новим амплуа.