Анна Марія Єфремова є 19-річною дочкою відомого російського актора Михайла Єфремова, який зараз постає перед судом за звинуваченням у дорожньо-транспортній пригоді зі смертельними наслідками в столиці Російської Федерації.

Читайте Знай в Google News!

Дівчина давно заявила про свою гомосексуальність і небінарність. Вона живе окремо від батьків і активно веде свою сторінку в соціальній мережі Instagram, на яку підписано понад 25 тисяч осіб.

15 серпня дівчина за допомогою трьох публікацій у своєму акаунті відобразила Білоруський прапор опозиції, який складається з двох кольорів: червоного по середині, і білого зверху і знизу. А зараз же вона опублікувала фотографію, на якій цілується з іншою дівчиною з райдужними прапорами, обв'язаними навколо шиї. Такий прапор є інтернаціональним символом спільноти ЛГБТ.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

При цьому, місце розташування відзначено, як Мінськ, Білорусь. До публікації Анна Марія прикріпила вірш білоруського радянського поета Янка Купала під назвою "А хто там ідзе?".

Користувачі Instagram відреагували на цю публікацію по-різному: "Блін я так рада,що ви такий хороший чоловічок,так ще й пансексуал", "Що за ...ня?!", "Жыве Беларусь!", "Спасибі тобі" і "Вялікі дзякуй за салідарнасць".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, кокетлива "Холостячка" Мішина натякнула на нове кохання: "Час змін"

Як повідомляв "Знай.ua", голий Панін попою в піску раптом заговорив про дітей: "Ти нікчемність"

Знай.ua писав, щасливий Влад Яма закрив очі від задоволення, обіймаючи Могилевську.