Слава Камінська-36-річна українська співачка і учасниця жіночої поп-групи "НеАнгели". Жінка двічі перебувала в шлюбі. Перший раз в 2012 році вийшла заміж за бізнесмена Євгена, з яким через рік розлучилася. У 2014 році Слава знову вийшла заміж за пластичного хірурга Едгара Камінського, прізвище якого собі і залишила.

Читайте Знай в Google News!

Вона розлучилася з другим чоловіком 1 липня 2019 року, за час подружнього життя у них народилося двоє дітей: 12 грудня 2014 року — син Леонард, 6 грудня 2015 року — дочка Лаура.

Нещодавно жінка поділилася неприємною інформацією про те, що за два дні до другого прямого ефіру популярного шоу "Танці з зірками" сильно отруїлася і їй довелося ставити крапельницю. Через це вона була змушена перервати п'ятигодинну репетицію.

Зараз же вона опублікувала фотографію, на якій зображена в кріслі під час роботи візажистів. "Готуємося до прямого ефіру", - написала Слава Камінська до фото.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

"Удачі! Тримаю за вашу пару кулачки!!!", "Головне не нервувати....не боятися...у вас все вийде...удачі!!! Порвіть все!!!", "Успіхів, Вам, Слава. Зробіть "Вітер". Ми з Вами", - написали шанувальники в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, російський мільярдер вимагає у колишньої Наомі Кемпбелл повернути подарунки на 3 млн доларів.

Як повідомляв "Знай.ua", справжня любов Тарзана, Кіркорова і Павліашвілі: якими були перші дружини зіркових чоловіків.

Знай.ua писав, крик про допомогу? Брітні Спірс вирвалася на зв'язок з фанатами, але її тут же "відключили”