Російський музикант, колишній учасник гурту "Чай удвох" Стас Костюшкін завітав на АвтоРадіо. де він, серед іншого, виконав свою відносно нещодавню пісню "Опа! Анапа". Характерно, що рельєфний співак не втратив приводу роздягнутися й виконати трек топлес, ще й зауваживши, що саме це правильний спосіб його виконання.

Читайте Знай в Google News!

Відповідним записом Костюшкін поділився на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

"ЭТУ ПЕСНЮ НАДО ПЕТЬ ТОЛЬКО ТАК !!!!" — підписав цей фрагмент відео сам Стас, натякаючий на власний "пляжний" одяг.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

На кадрах можна побачити як Костюшкін весело співає і витанцьовує.

"Міг і штанці зняти", — жартує одна з користувачок соцмережі у коментарях, натякаючи на несподівану для радіо відвертість співака.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Стас Костюшкін показав, як стежить за своєю фізичною формою в спортзалі і навіть порівняв себе з легендарним Челентано.

Також портал Знай.uа писав, що Стас Костюшкін з "Чай удвох" з ременем на шиї показав свого "ведмедика" Лоліті, фанатки верещать від захвату.