Відомий український комедійний актор Юрій Ткач, який знявся в декількох ситкомах, був тренером "Ліги сміху", а також грає на сцені у складі студії "Квартал 95" часто радує публіку яскравими публікаціями у своєму Instagram. А цього разу фото коміка з донькою Лізою опублікували на сторінці "Кварталу 95" в соцмережі.

Читайте Знай в Google News!

На новому знімку, гуморна парочка відображена, мабуть, під час відпочинку біля моря. Юрій тримає на руках дитину-дочку, вони обидва кривляються на камеру, викликаючи посмішку у всіх, хто дивиться на знімок. Ткач з'явився в кадрі в темній футболці, а його дочка в милій рожевій кофтині. У підписі до фотографії йдеться: "На згадку про літо". Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію артиста, засинаючи його компліментами і відзначаючи, як Ліза схожа на зоряного татка.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадавши, Юрій Ткач з "Кварталу 95" дав волю фантазії разом з "крихтою Ліззі".

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Юрій Ткач з "Кварталу 95" показав, що буде, якщо засунути у вуха петарди.

Також портал "Знай.ua" писав, що Дорофєєва навчила Ткача з "Кварталу 95" спокусливо рухати тілом.