Соліст російської поп-групи 5sta Family Валерій Єфремов минулого місяця, 25 серпня став батьком-у нього народилася дочка Вікторія. Однак сьогодні музикант повідомив про те, що малятко пішло з життя.

Читайте Знай в Google News!

Інформація про те, що стало причиною смерті новонародженої дитини, поки не розголошується. І Валерій лише тільки поділився болем в соціальній мережах, зробивши публікацію зі словами: "Спасибі тобі, наша Крихітка! Це були найпрекрасніші 9,5 днів у нашому житті! Ти змінила нас, зробила краще і сильніше, ти дала нам відчути, як це прекрасно – бути батьками. І нехай ми самі зараз до кінця не розуміємо всього, що ти нам дала за цей короткий проміжок часу, ми обов'язково зрозуміємо, і завжди будемо згадувати тебе з вдячністю і любов'ю, якою ти наповнила наші серця".

Крім цього, він прикріпив фразу англійською мовою, яка означає "коли-небудь ми побачимося знову", і вірш: "Моє невагоме щастя, стиснеться весь світ відразу, змішаються щастя і горе, нехай говорять шансів немає, ми поборемося. Вікторія".

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Аккаунт в соціальній мережі Instagram був закритий для широкого доступу. Швидше за все, це зроблено, щоб пережити біль тільки з шанувальниками, підписаними на нього і знають історію сім'ї. Його кохана Анна ще не наважилася прокоментувати цю ситуацію.

Можна припустити, виходячи з соціальних мереж, що закохані давно живуть разом. На початку 2020 року вони вирушили в Таїланд, а в кінці весни повернулися і живуть в Москві. Вагітність дівчини ніяк не афішувалася в Інтернеті, тому для фанатів це стало несподіванкою.

Група 5sta Family протягом свого існування періодично змінювала солісток. Однією з них була екс-солістка "Ранеток" Лера Козлова, а також Юліана Караулова і Лоя, яка в 2018 році знову повернулася, на честь чого був знятий кліп "Знову разом".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Детектор брехні": молода сім'я опиниться на порозі краху після одкровень на шоу.

Як повідомляв "Знай.ua", Onuka знайшла спосіб екологiчного порятунку Землі: "Світ не змінять, але..."

Знай.ua писав, колишній ув'язнений повідав про долю Єфремова у в'язниці: "Я співчуваю"