Відома співачка Даша Астаф'єва, яка була чи не першою українською дівчиною на обкладинці Playboy, і яка просто запала в душу покійного нині Х'ю Хефнера, не втомлюється радувати шанувальників спокусливими експериментами і еротичними фотосесіями. У своєму Instagram зіркова красуня часто публікує відверті знімки, і цей раз не став винятком – Даша виклала жаркий кадр з нової фотосесії, на якому з'явилася в спокусливому образі.

Читайте Знай в Google News!

На новому знімку Астаф'єва відображена в цікавій локації, вона стоїть в кокетливій позі, виставивши голу ніжку. Перед камерою співачка з'явилася в спокусливому вбранні - на ній коротенький гофрований комбінезон ніжно-персикового відтінку, який красиво підкреслило її витончену фігуру і декольте. В одній руці співачка тримає величезний букет рожевих півоній, який вона закинула на плече. У підписі до публікації Даша написала: "Для сильних дівчат, які також іноді хочуть на ручки". Фоловери красуні в захваті від нового фото, її завалюють компліментами в коментарях до публікації.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, Даша Астаф'єва презентувала новий кліп і активно піарить у своєму Instagram.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв що Астаф'єва в ніжному платті розтопила серця фанатів.

Також портал "Знай.ua" писав, що спокуслива Астаф'єва змінилася до невпізнання.